Vacature "Projectmedewerker"

Ben jij een creatieve duizendpoot en ‘spin in het web’ binnen een organisatie? Ga jij zorgen voor een kwaliteitsgerichte uitvoering binnen het projectmanagement? En heb jij ervaring met marketingactiviteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil jij het Dar-al-'Ilm team komen versterken, reageer dan snel. 

In jouw rol van projectmedewerker ondersteun je de projectcoördinator en leidinggevende in hun dagelijkse werkzaamheden. Een belangrijk deel van je werkzaamheden bestaat uit het uitvoeren van taken om een project succesvol te laten plaatsvinden. Je denkt ook creatief mee met de projectuitvoering. Tot de taken behoort in ieder geval het beheren van social media, het schrijven van teksten voor promotionele doeleinden en de organisatie rondom onze programma's en events. Je beschikt dus over de kwaliteiten om zaken uit te zoeken en te regelen. Daarnaast behoren ook het werken met grafisch design en photoshop programma’s tot jouw takenpakket. Het is een pré als je behendig bent met vormgeving binnen powerpoint en prezi.

Je komt te werken in een dynamische omgeving, wat betekent dat je zelden van tevoren weet hoe je werkdag eruit gaat zien. Daarom ben je flexibel, heb je een frisse kijk op zaken en een positieve instelling. Door je verbetervoorstellen speel je een rol van betekenis in de verdere opbouw en professionalisering van de dienstverlening van Dar-al-‘Ilm. In alle opzichten ben jij een ambassadeur van Dar-al-‘Ilm!

Functie-eisen
- Je bent in het bezit van een HBO-diploma in relevante richting
- Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de projectmanagement of uitvoering
- Je beschikt over ervaring met social media beheer, grafisch design en web development

Jouw competenties
-
Een flexibele werkhouding hebben
- Vooruitstrevend
- Een effectieve werkstijl hebben
- Betrouwbaar
- Je weet van aanpakken
- Communicatief vaardig
- Besluitvaardig
- Samenwerken
- Gefocust kunnen werken
- Stressbestendig

Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Je kan zelfstandig en accuraat werken. Daarnaast ben je klantgericht, proactief en beschik je over een hands-on mentaliteit. Omdat je vaak met vertrouwelijke informatie werkt, ben je uiteraard integer. Bovendien ben je een enthousiaste en betrokken collega.

Locatie

1) Hoofddorp (naast Schiphol)

2) Flexibel op locatie

Arbeidsvoorwaarden
Salaris: In overleg
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling van 1 jaar (met proeftijd).
Minimaal aantal uren: 14 uur
Maximaal aantal uren: 22 uur

In bezit van rijbewijs B.

Informatie
Als je meer vragen hebt over de vacature kun je mailen naar info@daralilm.nl. Bezoek onze website www.daralilm.nl voor meer informatie over onze organisatie. Stuur je motivatie en cv vóór 30 november 2015. Je kunt je motivatie richten aan dhr. Latif.

Graag reageren per mail vóór 15 december 2015.

Uw cv opsturen

Stuur jouw cv en motivatie op naar:

info@islamstudies.nl