Islamstudies voor particulieren

Het Instituut voor Islam Studies biedt al ruim 17 jaar studies aan over de Islam. De studies worden verzorgd in de Nederlandse taal. Wij zijn het meest omvangrijke instituut op het gebied van islamstudies voor particulieren, met studielocaties in diverse steden in Nederland en BelgiĆ«.

Trainingen en seminars voor overheden en instellingen

Dar-al-'Ilm beschikt over een ruime expertise in de ontwikkelingen op het gebied van de Islam en moslims in Nederland. Wij kunnen verschillende programma's en trainingen op maat aanbieden voor verschillende overheidsorganen en instellingen in Nederland.

Gastcolleges op universiteiten en hogescholen

Onze docenten kunnen worden ingehuurd om een training of studie voor uw organisatie of instelling te verzorgen, in het bijzonder aangaande ontwikkelingen van de Islam in het Westen (m.n. Nederland) en kwesties gerelateerd aan de studie van het islamitisch recht als tevens de rol daarvan in westerse samenlevingen.

Toespraken 

Het is mogelijk onze docenten te laten spreken op uw bijeenkomst of conferentie. 

Nationaal Islam Congres

Dar-al-'Ilm is de organisator van het 2-jaarlijkse Nationaal Islam Congres: het grootste islamevenement van Nederland.

Nasiha Consultancy

Wij treden op als raadsman en geven bijstand en bemiddeling ('mediation') in kwesties die betrekking hebben op huwelijksrelaties, huwelijkse conflicten en scheidingskwesties.

Boek een spreker of trainer

Stuur een email met daarin uw aanvraag. Omschrijf het thema of doelstelling van uw bijeenkomst. Vermeld de data en eventuele bijzonderheden er ook duidelijk bij.

info@daralilm.nl